Glasanje povodom izbacivanje Nedeljka Stefanovica zbog ponasanja

Sa naloga Hklbgd se javlja Aleksej, koliko znam,

Aleksej i dalje odbija da prizna barem svoje greške u vezi nasilnog ponašanja u impakthabu na deskonu (mada nije bilo fizičkog kontakta, niti izgovorenih pretnji, takvo ponašanje se doživljava kao fizička pretnja) i psovanja moje majke, za koju ne znam šta je mogla da mu skrivi.

Štaviše, Aleksej smatra da postoje razlozi za takvo njegovo ponašanje. Ja ni trenutka nisam niti koristio silu, niti pretio, niti psovao, niti vređao (osim, po mom mišljenju opravdanog, nazivanja Alekseja lažovom), niti sam na bilo koji način sprečavao Alekseja da govori, a bio je prisutan, tako da je mogao da se verbalno suprotstavi. Biće da je pravi razlog za njegovo ponašanje bio nedostatak argumenata.

Aleksej neće da odgovara na “moje laži”. Zna da pljuje, ali ne i da stane iza svojih stavova. Biće da je drugi razlog u pitanju, a to je opet nedostatak argumenata i morala.

Aleksej kaže da ja neću da prestanem da uznemiravam kada mi se tako kaže, samo što nakon Aleksejevog iznošenja prvog slučaja predamnom ja tu osobu, kao ni bilo koju drugu žensku osobu iz laba nisam ni video, pa mi nije jasno kako sam to mogao da prestanem. I nije isto kada neko tako izigrava frajera zaštitnika i kada se zna stav te osobe. Aleksej je ranije stvorio moje nepoverenje prema njemu.

Ja smatram da postoje vrlo ozbiljne posledice neizbacivanja takvih kao što je Aleksej, koji su nasilni, ne kaju se i ne izvinjavaju za to i smatraju da postoje razlozi za to čak i u navedenim okolnostima.

Da li ta osoba podržava takvo Aleksejevo ponašanje u ime njene zaštite. Prema insajderskim informacijama, Aleksej nije komunicirao sa tom osobom u vezi iznošenja slučaja na ovu listu. Biće da je ovo Aleksejeva osveta za njegov debakl na deskonu.

Ne može se glasati bez prethodne rasprave. U raspravi treba da se utvrdi činjenično stanje i da se onda na osnovu toga odluči šta dalje u skladu sa tim. Prvenstveno u vezi Alekseja, a naravno i u vezi mene, kada je već traženo.